Sunday, 3 April 2011

My God is my best friend.

Dear,dear,dear...
aku boring larh..
nak wat homwox tapi mood KO...aiseyh....susah arh...aku try tuleh  blog jap untuk release my stress...well,blog aka diary for me..for me ok?haahhaha...erm...aku dah smakin rajin ...pada pendapat aku lar...nah...hahahah...hm...aku dapat taw...orang yang pedajalkan aku,dah kena setimpal...eh,tak2...lebih skit...2kli gnda kot...ha!btul la tuh...dia betul2 dengki dengan idup aku yang dah epy...dia mmang xnak tgok epy ending for this story bcoz this story is between her EX and me...opps!haha...bukan aku yang nak sgt kat EX dia tuh...tapi dah kawan tu baik dengan aku,aku pun akan baik la dengan dia...dia  cakap dia syg kat aku lbih dri sorg kawan ,, apa aku nak buat ..aku cuma mengiakan sja..xtrima apa2 pun lgi,,,tpi dah kena serang..aiseyh...apa neh...diorg cuma EX...xdeclair dah pun...nak pa lgi???ha!

Aku xsuka org yang wat hlal ja kat aku.maksud aku,wat endah xendah,pduli xpduli..more or less cantu la...ada aku kcau idop diorg???xarh!!x lansung....
tapi baru2 neh...dia dah kene ape yang spatotnyer aku buat kat dia kelak...alih2  da ada orang tolong balas untuk aku..padahal aku xminta pun...hahha...emang dasar!haahah...ish3...xbaek gelak...em...nak buat camna ..
salah dia...she make up the story,so she have to pay it!kan?
hmmmm...biarlah kat dia...janji xkcau idop aku dah...
please,let me decide my own life!

1 comment:

  1. for me..my god dah tolong I untuk blas jeh..hehe..lari tajuk ker??

    ReplyDelete