Tuesday, 5 April 2011

Near the END!

SPM
198 days to go.


benda tu la yang aku nampak setiap hari kat whitebrd dalam kluz aku...skali tgok,skali jantung aku brhenti brdenyut..herrrr....seram...
knapa perlu lalui SPM?? xleh ke wat practical je..kalau pass,buleh sambung blaja...beznyer kalau mcm tu kan??
haie...penuh kepala otak ni dengan ilmu...berbagai jnis ilmu..angin tiup skali , jatuh ar skali dengan badan..btapa beratnya ia..hahahaha..aku target max. aku dapat untuk SPM ni 10A...min 8A..doakanla untuk aku..
aku perlukan gila2 8A untuk SPM ne coz aku mendukung harapan ibuabah aku ne..nak jdi doktoorrrrr......
everyone said that medic is though..takut la jugak..tapi nak buat mcam mana lagi,aku dah sampai separuh jalan,just keep on what I have done jelah...
aku juga pegang pada kata2 kawan aku : " kita jangan ikut kawan kalau nak tentukan idup kita..idup msing2 atas diri masing2.."
n cikgu aku : " dont compare urself with others"..
takut la ..
SPM! 8A!SPM!8A!SPM! 8A!SPM!8A! SPM! 8A!SPM!8A!  SPM! 8A!SPM!8A! 
doa kan untuk sayer yer???hehe...kalau saya dpat 8A,leh jadi doktor,mai la kat saya...saya akan rawat tuan2 dan puan2...pray 4 me yeah???day and night......

my ticket for the future. 

No comments:

Post a Comment